مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد جزئیات دوره توانمندسازی معلمان اعلام شد گزینش داوطلبان دانشگاه فرهنگیان در چه مرحله‌ای است؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۴) درخواست رئیس پلیس راهور از مردم درخصوص معرفی امدادخودرو‌های متخلف اقشار متوسط دیگر توان سفر رفتن ندارند! تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد
سرخط خبرها

رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه

  • کد خبر: ۳۴۶۰۰۰
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به نگرانی که درباره مصدومان هسته‌ای وجود داشت، گفت: ما در آن شرایط درباره مصدومان احتمالی هسته‌ای نگران بودیم و تجربه‌ای برای مصدومان هسته‌ای نداریم؛ اما دانشش را داشتیم به همین دلیل سعی کردیم خودمان را آماده کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، پیرحسین کولیوند در نشست خبری که صبح امروز در ساختمان صلح برگزار شد؛ ضمن عرض تشکر از اهالی رسانه بابت اطلاع رسانی در ایام جنگ ۱۲ روزه، گفت: ما در جمعیت هلال احمر ۳.۵ میلیون داوطلب و ۷۰ هزار نفر تیم واکنش سریع داریم که از آنها در حادثه پیجر‌های لبنان، بندر شهید رجایی استفاده کردیم و تجارب خوبی به دست آوردیم.

وی گفت: پیش از جنگ ۱۲ روزه اقداماتی مثل بازسازی تجهیزات، خرید ناوگان جدید و تقویت انبار‌ها را نیز انجام داده بودیم.

وی افزود: رئیس جمهور در شروع دوره کاری خود از ما خواست نقش مساجد را پررنگ‌تر کنیم به همین دلیل برنامه ریزی برای فعالیت «شبکه خادم» خدمات داوطلبانه معتمدین محلی در دستور کار جمعیت هلال احمر قرار داشت که جنگ آغاز شد.

کولیوند ادامه داد: من در ایام جنگ، در حج بودم که با من تماس گرفته شد و خبر دادند که به ما حمله شده است و من سریعا از طریق زمینی به کشور بازگشتم. در همین ساختمان صلح مرکز عملیات اضطراری راه اندازی کردیم و ۲۴ ساعته تمام تحولات امدادی جنگ را مدیریت کردیم.

وی افزود: ارزیابی نقاط آسیب دیده اولین اقدام ما بود. در این ۱۲ روز، بیش از ۵۲۰ محل که هر کدام چند نقطه بود، مثلا زندان اوین ۵ نقطه مورد حمله قرار گرفته بود، مورد اصابت قرار گرفتند و نیرو‌های ما جزو اولین نفراتی بود که همیشه به محل می‌رسیدند.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: جست‌و‌جو و نجات دومین اقدام امدادگران بود، بیش از ۷۰ درصد مجروحان را نجاتگران ما از زیر آوار بیرون کشیدند و با کمک سایر سازمان‌ها مثل اورژانس به بیمارستان‌ها منتقل کردند.

کولیوند گفت: آواربرداری و تفحص شهدا سومین اقدام ما بود که قالب شهدا را نیز امدادگران ما از زیر آوار بیرون می‌کشیدند. مثلا به خاطر دارم سربازی که در دکل برج اوین بود و تنها یک دست از او باقی مانده بود، را پیدا کردیم.

انتقال بالگرد‌های هلال احمر به جای امن در جنگ ۱۲ روزه

رئیس جمعیت هلال احمر درباره وضعیت بالگرد‌های هلال احمر در زمان جنگ ۱۲ روزه، گفت: ما سریعا بالگرد‌ها را به جای امن منتقل کردیم تا مورد هدف قرار نگیرند.

وی افزود: در این مدت ما نمی‌توانستیم زیاد از بالگرد‌ها و پهپاد‌ها استفاده کنیم، چون آسمان کلا بسته بود؛ اما در حال پیگیری برای خرید بالگرد‌های جدید هستیم.

کولیوند در ادامه با اشاره به اسکان اضطراری آسیب دیدگان، افزود: در تهران کسی از چادر‌های هلال احمر استقبال نکرد و ما اسکانی انجام ندادیم؛ اما آسیب دیدگان توسط شهرداری در هتل‌ها و مراکز دیگر اسکان داده شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: یکی از اهداف دشمن قطع ارتباطات مدیران با هم بود؛ اما ما ۵ قرارگاه عملیاتی مشخص کردیم و حتی یک لحظه هم ارتباط ما قطع نشد و مدیریت عملیات‌ها انجام شد. همچنین ظرفیت داشتیم تعداد این قرارگاه‌ها را به ۱۰۰ عدد افزایش دهیم که لازم نشد. علاوه بر این استان‌های معین نیز مشخص شده بودند تا در صورت نیاز به ما کمک کنند.

تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای

کولیوند با اشاره به نگرانی که درباره مصدومان هسته‌ای وجود داشت، گفت: ما در آن شرایط درباره مصدومان احتمالی هسته‌ای نگران بودیم و تجربه‌ای برای مصدومان هسته‌ای نداریم؛ اما دانشش را داشتیم به همین دلیل سعی کردیم خودمان را آماده کنیم. من با دعوت از وزیر بهداشت نشستیم و دستورالعمل کاملی برای مواجهه با مصدومان احتمالی هسته‌ای آماده کردیم و گروه‌ها و بیمارستان‌های خاصی را مشخص کردیم که مثلا در شعاع تا ۵۰۰ متر، ۱۵۰۰ متر و بیشتر چه اقداماتی انجام شود. همچنین اسکان اضطراری و تجهیزات نیز بررسی شد.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: در شرایطی که نسخه‌های پزشکی قابل رویت نبود و مردم امکان کارت به کارت هم نداشتند، مراکز توابنخشی و داروخانه‌های ما کاملا فعال بودند و هیچ خدمتی روی زمین نماند. علاوه بر این سامانه ۴۰۳۰ نیز مجدد راه‌اندازی شد تا سوالات روانشناسی مردم را پاسخ دهد که ۱۰۰ هزار تماس با آن برقرار شد.

کولیوند گفت: ۵ نفر از امدادگران ما در این جنگ ۱۲ روزه با وجود اینکه لباس امدادگری بر تن داشتند، به شهادت رسیدند. شهید ملکی و شهید جمشیدپور در شهرک باقری با آمبولانس مورد حمله قرار گرفتند. شهید زرتاش در تبریز، شهید زیوری در اسلام آباد و شهید میرمحمدی در اصفهان در حال انتقال مجروحان به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: پیگیری نقض حقوق بشر و اطلاع رسانی درباره شهدا و مجروحان امدادگران را در سطح بین‌المللی انجام دادیم و صلیب سرخ عکس این شهدای ما را در سایتش بارگذاری کرد و نوشت باید این تعداد بیشتر نشود. در این مدت حتی ۲۱ مرکز درمانی و بیمارستان در این حملات آسیب دیدند.

کولیوند گفت: نیرو‌های پلیس نیز در قوانین بین المللی شامل دستگاه‌های خدمات رسان محسوب می‌شوند؛ اما چند بار توسط رژیم صهیونیستی مورد حمله قرار گرفتند و ساختمان هلال احمر و چند بیمارستان نیز که در کنار این مراکز قرار داشتند، آسیب دیدند.

وی درباره تعداد شهدای جنگ ۱۲ روزه افزود: در این مدت، ۱۰۶۰ نفر غیرنظامی شامل ۴۲ کودک و ۱۲۰ خانم که دونفر باردار به شهادت رسیدند. همچنین ۸۲۰۰ واحد مسکونی آسیب دیددند که ۴۰۰ واحد کاملا تخریب شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: صلیب سرخ ۹۰ کشور به من پیام دادند از جمله صلیب سرخ آمریکا و کانادا و این حملات را یا محکوم کرده و یا ابزار همدردی کرده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->